Iphonekameran kan bli den bästa kameran

iphone fotoDen bästa kameran är faktiskt den vi använder och den vi har med oss visst flest tillfällen för att fånga de där speciella ögonblicken. Och vad är då bättre än mobilkameran? Iphone ligger fortfarande i topp för tillbehör och utveckling av kameror på deras smartphone och det finns massor av smarta prylar för den som vill fota extra bra med sin iphone.

Tidigare nyhet handlade om att vissa kunder fått en oväntad rabatt på iphone 7, vilket såklart var mycket trevligt för många. Men nu ska det handla om andra saker som är trevliga gällande iphone, nämligen tillbehör som gör fotandet ännu proffsigare! Är man själv är en av dem som fotar mycket med sin iphone, om man vill bli det eller om man är ute efter den perfekta julklappen till iphonefotografen i familjen så finns det massor av bra tillbehör att kolla in!

Steve Jobs tog plats i fotots Hall of Fame

Kanske är det lite oväntat, men i och med att iphone faktiskt stod för hela 42 procent av alla bilder som laddats upp på fotosajten Flickr under förra året, har iphone och därmed Apple, alltså större betydelse för foto än vad man tidigare trott. Steve Jobs har tagit ett kliv in i fotots Hall of Fame. Och tillbehören till iphone hänger med i denna fotoboom, det finns massor av grejer på marknaden som gör fotandet både lättare och roligare.

För både proffs och amatörer

Dessa tillbehör kan användas av både proffs och amatörer för att få till riktigt snygga bilder med rätt ljus, skärpa och så vidare. Det handlar om att bredda sitt uttryck med en extra lins, ett stativ eller något annat, att uppgradera sitt fotande. Teknikprylar av olika slag har genom åren gjort succé, inte minst som julklappar och vad passar då bättre än att köpa ett nytt fototillbehör till någon man tycker om? Nedan listas några tillbehör som gör iphone-fotandet till en ännu större fröjd, läst i tidningen Göteborgsposten.

  • Moment lins med fäste
  • Olliclip extralins
  • Exolens proffslins
  • 3 i 1 linskit från SBS
  • Manfrotto extra ljuskälla med blixt
  • Iblazr 2 Wireless led flash
  • Joby GripTight GorillaPod stativ och hållare