Så hittar du ett bra medium

Medier har blivit alltmer populära, där människor kontaktar personer som säger sig kunna se framtiden eller tala med avlidna anhöriga. En känd clairvoyant person är den unge mannen Tyler Henry, som har gått att följa i den populära TV-serien ”Hollywood Medium” där han gör läsningar för kända amerikanska personligheter. Många är också intresserade av astrologi och andra former av det övernaturliga.

Hos Sierska.se hittar du en lång rad clairvoyanta personer som kan ge dig andlig vägledning. Här kan du prata med medium som har mycket erfarenhet i att ge råd och behandling bland annat vad gäller kärlek, ekonomi, numerologi och healing. Du får möjlighet att prova på denna unika form av rådgivning som ges av empatiska och varma människor med medial förmåga.

Vad gör ett medium?

Ett medium arbetar som en länk till andra världar. En del medium säger att de ”tonar in” till andevärlden för att kunna öppna sig för andra våglängder.

  • Ordet medium kommer från latin och betyder ”det som finns emellan”. I spiritualismen sägs mediet stå mellan två världar, som en förbindelselänk mellan människor och andar.
  • När en privatperson besöker ett medium vid en så kallad ”sittning” berättar mediet vilka andar hen får kontakt med, samt vad andarna säger.
  • Medier kan också hålla seanser, som är en sammankomst där flera människor samlas i en lokal med mediet i fråga. Här förmedlar den clairvoyanta personen kontakt med avlidna anhöriga.

Positiva effekter av andlig rådgivning

Hos ett medium kan du få hjälp med att hitta borttappade saker, få rådgivning kring din framtid och kontakt med döda anhöriga. När du drabbats av sorg kan detta vara ett sätt att få ett fint avslut och en försäkring om att dina anhöriga har det bra på andra sidan. Är du osäker kring ett beslut du måste fatta kan du också få rådgivning av ett medium som kan se vilken utkomst de olika besluten kan få.

Mediet Tyler Henry är ett nytt stjärnskott inom den andliga världen. Han förmedlar budskap från andevärlden med en otrolig träffsäkerhet, och har träffat kända artister, skådespelare och TV-personligheter i sitt TV-program ”Hollywood Medium”. Med hjälp av sitt anteckningsblock och penna kan han tona in sig på den person han vill ha kontakt med på andra sidan, och på så vis få budskap att förmedla vidare.